Helgens mode och skönhets tips!

Konservativa kläder & Liberala strumpor!

 Hur kommer det sig att modet idag är lite mer konservativt än vad det var för 10-30 år sen ?

Bara man söker på ordet ”mode” så får man upp kvinnor med långa ben som bär mörka jeans och snygga kavajer eller rockar med förmodligen i en beige-skala som påminner mig om Sherlocks Homes. Jag själv anser modet idag väldigt välklädd men man använder accessoarer som utsmyckning.  T.ex. en mörk t-shirt med höga stuprör jeans som når över midjan en tre-kvarts-ärmad-kavaj med en annan färg men fortfarande i en enkel färgskala, sen kommer utsmyckningen där man ska bära stors eller många ex (ringar, halsband eller örhängen ). 
:

-         Alla smycken man bär får ha vilken form och färg som helst (oftast) bara man själv kan kombinera med något som inte överlappar !

 

Vad hände med alla färger?

Färg är mode men det finns olika greningar i modetrender, kanske därför liberala strumporna har försvunnit, jag syftar på strumpor med 10 tår . Nu bär man mer strumpbyxor med fina mönster, knästrumpor eller leggigns som byxor (fjortisar)!Leggigns kan bära som byxor men det finns en gräns och oftast bär man en kortare klänning eller skjorta eller med shorts ovan på, men inte med något tight t-shirt och en bolero. Helt fel!

Vill avsluta inlägget med att aldrig vara rädd för poletik och var aldrig rädd för att bära färger. Poletik och mode ska inte blandas men de har en gemenskap sak och det är att vi måste kunna utrycka oss hur vi vill !  

Start tanke , St:Petri gymasium.

Trevlig helg <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0